Om fotobloggen Photo by Anne

Jag är en glad hobbyfotograf boendes i Östervåla i de norra delarna av Uppland. Som regel fotar jag hellre än bra, det vill säga motivet är oftast viktigare än tekniken – och då kan det bli som det blir ibland. Huvudsaken är ändå att jag har kul när jag är i farten och att jag fotar för att jag har lust. För mig är det dessutom den allra bästa formen av mindfulness – att ge sig ut i skogarna med kameran är ett effektivt sätt att tömma huvudet på andra tankar!

Jag fotar mest natur, djur, lite stadsmiljöer och en hel del av sådant som kan kallas historiskt. Bilderna levereras här på Photo by Anne tillsammans med lite historia, lite kort bakgrund och kanske ett eller annat ord om vad jag tycker och tänker om platsen och/eller motivet. Ambitionen är ett nytt inlägg varje dag och för att utmana mig själv avser jag att hela tiden leta nya motiv och/eller platser.

Här på fotobloggen Photo by Anne använder jag kameran Nikon D3500 att fota med.

Alla foton utom det översta i varje inlägg är klickbara – klicka på fotot för att se det i större, eller mer anpassad, storlek. Du kan navigera på fotobloggen genom att använda fotobloggens startsida (senaste fotoinläggen), kategorier efter fotomotiv i menylisten ovanför inläggen eller genom att välja land eller plats där fotona är tagna i sidomenyn till höger. Eller varför inte bara välja den månad och det år du är intresserad av eller, om du letar efter något specifikt, skriv in sökordet i sökrutan (i sidomenyn till höger).

Jag använder för närvarande en Nikon D3500 när jag fotar. Här kan du läsa mer om min fotoutrustning.