Lexus – liten hund med stor vilja

Liten hund – stor vilja

Någon gång då och då har jag äran att vara hundvakt åt Lexus – den lilla hunden med den stora viljan. Lexus är en korsning mellan chihuahua och papillon och han kommer från Hundar utan hem på Irland. Nu har han bott i Sverige i många år och är en trygg och glad liten hund, av den rädde* hunden som kom till Sverige för flera år sedan syns inte ett spår. Ett riktigt litet charmtroll med mycket, mycket bestämda åsikter om hur livet ska levas 😉

Till vardags bor Lexus inne i Uppsala men ibland får vi låna honom ut hit till landet. Ett spännande ställe för en liten hund som mer är van vid stadsmiljöer!

En liten hund i en stor värld - Lexus the dog

En liten hund i en stor värld

I inlägget ser ni Lexus fotad av mig i Östervåla i maj 2019. En liten hund i en stor värld! Lexus är också en hund som vet vad som ligger i tiden och han har därför ett alldeles eget instagramkonto. Du hittar hans konto om du söker på användarnamnet @lexus_thedog på instagram.

Fotnot:
*Att det var en rädd liten hund som kom till Sverige är en slutsats jag dragit av vad som berättas om hur han betedde sig i början.

6 thoughts on “Lexus – liten hund med stor vilja

    1. Liten men envis 🙂 Han har det finfint och snart kommer ju matte hem igen, jag förmodar att han blir själaglad då 🙂

    1. Man ser en del när man är utomlands (ja här också men inte alls i samma omfattning), det är tur det finns de som tar hand om djuren!

Kommentera